Hae vapaita varastoja


Täytä vielä tämä kenttä.Vuokraa varasto helposti silloin kun itsellesi sopii!

Kulkuoikeutesi omaan varastoon syntyy heti maksun suoritettuasi, valitsemanasi vuokran aloituspäivänä. Omalla varastokopillasi pystyt asioida joka päivä 06.00-22.00 välisenä aikana. Voit ajaa suoraan sisään lastausalueelle ja purkaa kuormasi säältä suojassa. Meillä voit säilyttää kaikkea kodin tavaraa, leluista ruohonleikkuriin. Kaikki varastomme ovat umpinaisia teräsvarastoja. Katutason varastojen korkeus noin 2,5m ja 2.kerroksen varastojen korkeus vaihtelee 1,8-2m (vinokatto).

Meillä vuokraaminen ei vaadi käyntiä asiakaspalvelupisteessä, mutta voit myös sopia ajan ja tulla katsomaan varastoja. Voit vuokrata varaston myös paikanpäällä, katso lisää kohdasta Yhteystiedot. 

Vapaasti käytettävissäsi on lavakärry sekä nokkakärryt, ja tarvitset mukaasi ainoastaan riippulukon varastosi oven lukitsemiseen. Vuokraamme myös varaston asiakkaille muuttolaatikoita. Katso lisää sivulta Lisäpalvelut.

Kaikki varastot lämpimiä, kuivia ja siistejä. Tilassa kulunvalvonta, kameravalvonta ja kiertävä vartiointi.

Käy tutustumassa varastoon 360 -kierroksella Tästä

 

Ohjeet varaston vuokraamiseen: (huom! pohjakuvat ei ajantasalla, uudet tulossa)

1. Valitse vuokrauksen ajankohta, sopiva varastotila ja vuokrausajan pituus tai toistaiseksi voimassa oleva vuokraus. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen ensimmäinen kuukausi veloitetaan vuokrauksen aloituksen yhteydessä, jatkossa saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiin kerran kuussa.

2. Vapaan varaston löydyttyä klikkaa "VUOKRAA", ja siirry ostoskoriin. Täytä vuokrasopimukseen tarvittavat tiedot automaattisessa online-palvelussamme.

3. Maksa palvelu turvallisesti verkkopankin kautta, pankki- tai luottokortilla tai luottolaskulla.

4. Kun maksu on hyväksytty, varasto on käytettävissäsi valitsemanasi vuokran aloituspäivänä alkaen klo 6.00. Saat ilmoituksen sähköpostiisi.

5. Antamasi puhelinnumero toimii varaston nosto-oven sähkölukon avaajana, kun soitat puhelimestasi varaston nosto-ovessa olevaan "sopimus asiakkaat" numeroon.

6. Voit tuoda tavarasi omaan varastoosi. Varastoni.fi ei ole ottanut vakuutusta säilytettäville tavaroille, joten huolehdithan tavaroittesi riittävästä vakuuttamisesta itse. Kotivakuutus kattaa yleisesti muualla säilytetyt tavarat 12kk, mutta tarkastathan asian omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Eikö haluamaasi varastoa löydy? Jätä yhteystietosi varastovahtipalveluun, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Kaikki varastokoot eivät ole verkkokaupassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!