Hae vapaita varastoja

Vuokraa varasto helposti silloin kun itsellesi sopii!

Vuokraa oma varasto verkkokaupastamme! Umpinaiset teräsvarastot koossa 1m²- 20m² . Edullisemmat varastot 2.kerroksesta alkaen 20€/kk, ja katutasosta alkaen 40€/kk. Yksityishenkilölle minivarastointi on arvonlisäverotonta, eli hinnat ovat esillä alv 0%. Yrityksille hintaan lisätään alv 24% joka näkyy maksuvaiheessa.

Huomaa että meillä 1kk ei tarkoita kalenterikuukautta. 1kk vuokrakuukausi on 4 viikon jakso. Esimerkiksi vuokrauksen alkaessa 10.1.2024, on ensimmäinen vuokrakuukausi 10.1 – 10.2.2024.

Kulkuoikeutesi omaan varastoon syntyy heti maksun suoritettuasi, valitsemanasi vuokran aloituspäivänä. Saat sähköpostiisi vahvistuksen vuokrauksestasi ja ohjeet varastolla kulkemiseen, tutustu niihin huolellisesti. Omalla varastokopillasi pystyt asioida joka päivä 06.00-22.00 välisenä aikana. Voit ajaa suoraan sisään lastausalueelle ja purkaa kuormasi säältä suojassa. Meillä voit säilyttää kaikkea kodin tavaraa, leluista ruohonleikkuriin. Kaikki varastomme ovat umpinaisia teräsvarastoja. Katutason varastojen korkeus on 2,4m sekä 2,80m ja 2.kerroksen varastojen korkeus vaihtelee 1,6-2m (vinokatto).

Meillä vuokraaminen ei vaadi käyntiä asiakaspalvelupisteessä, mutta voit myös sopia ajan ja tulemme mielellämme arkisin esittelemään varastoja. Vuokraus onnistuu myös paikanpäällä, maksuvaihtoehtoina kaikki yleisimmät maksukortit. Emme käsittele käteistä. Autamme mielellämme varaston valinnassa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Katso lisää kohdasta Yhteystiedot.

Vapaasti käytettävissäsi on lavakärry sekä nokkakärryt, ja tarvitset mukaasi ainoastaan riippulukon varastosi oven lukitsemiseen. Vuokraamme myös varaston asiakkaille edullisesti muuttolaatikoita. Katso lisää sivulta Lisäpalvelut.

Kaikki varastot lämpimiä, kuivia ja siistejä. Tilassa kulunvalvonta, kameravalvonta ja kiertävä vartiointi.

Käy tutustumassa varastoon 360 -kierroksella Tästä

Ohjeet varaston vuokraamiseen

1. Valitse vuokrauksen ajankohta, sopiva varastotila ja vuokrausajan pituus tai toistaiseksi voimassa oleva vuokraus. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen ensimmäinen kuukausi veloitetaan vuokrauksen aloituksen yhteydessä, jatkossa saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiin kerran kuussa.

2. Vapaan varaston löydyttyä klikkaa ”VUOKRAA”, ja siirry ostoskoriin. Täytä vuokrasopimukseen tarvittavat tiedot automaattisessa online-palvelussamme. Muista käyttää mahdollinen alennuskoodi!

3. Maksa palvelu turvallisesti verkkopankin kautta, pankki- tai luottokortilla tai luottolaskulla (Jousto lasku). Maksun välittäjänä toimii Visma Pay.

4. Kun maksu on hyväksytty, varasto on käytettävissäsi valitsemanasi vuokran aloituspäivänä alkaen klo 6.00. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tietosi on käsitelty ja voit mennä varastolle. Lue sähköpostiisi saapuva vahvistus ja ohjeet varastolla kulkemiseen.

5. Antamasi puhelinnumero toimii varaston nosto-oven sähkölukon avaajana, kun soitat puhelimestasi varaston nosto-ovessa olevaan ”sopimus asiakkaat” numeroon. Numeroon soittaminen ei maksa mitään.

6. Voit tuoda tavarasi omaan varastoosi. Varastoni.fi ei ole ottanut vakuutusta säilytettäville tavaroille, joten huolehdithan tavaroittesi riittävästä vakuuttamisesta itse. Kotivakuutus kattaa yleisesti muualla säilytetyt tavarat 12kk, mutta tarkastathan asian omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Eikö haluamaasi varastoa löydy? Jätä yhteystietosi varastovahtipalveluun, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Kaikki varastokoot eivät ole verkkokaupassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Näytetään tulokset 1–16 / 25